Historiek

Het verhaal van Tecclem start in 2001 met het uitvoeren van veiligheidscoördinatie en later ook EPB verslaggeving. Sinds het prille begin stelt Tecclem alles in het werk om een kwalitatieve, duidelijke én economische aanpak te hanteren.
 
Deze drie pijlers bleven ook centraal staan toen ervaren medewerkster Valerie Vanryckeghem en haar partner Frederyck Masscheleyn de fakkel overnamen. Gezien de ruime ervaring van Frederyck als stabiliteitsingenieur, werd beslist om voortaan ook stabiliteitsstudies aan te bieden. Studiebureau Tecclem zag het daglicht.
 
Vier jaar later vervoegde studieburo TAKTIEL, gespecialiseerd in project- en utiliteitsbouw, het team. Vandaag begeleidt studiebureau Tecclem de bouwheer in alle facetten van het bouwproces.

Onze filosofie

Alle studies worden onder één dak uitgevoerd
Ons team fungeert als een geoliede machine dat garant staat voor een kwaliteitsvolle realisatie. Doordat elke studie intern uitgevoerd wordt, kunnen wij een consequente opvolging verzekeren.

Begrippen als efficiënt, economisch, innoverend en energiebesparend typeren ons werk. Verder dragen wij begrijpelijke communicatie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Elk project vergt een aanpak op maat van de klant. Die laatstgenoemde ontvangen we met open armen in ons centraal gelegen kantoor dat gemakkelijk bereikbaar is.

Interesse in onze diensten?

Wilt u beroep doen op onze diensten? Of wilt u deel uitmaken van ons team? 

Studiebureau Tecclem

Groenehoekstraat 1
9041 Oostakker

Contactgegevens